IronMan 1997

Hörni, jag är ledsen att jag inte har skrivit sen i fredags. Vårt internet hade slutat fungera.
Igår började jag skolan, rätt så skönt för vi har haft väldigt långt sommarlov. Det enda som är fel är att jag fick ett underskåp, vilket är lite smådeppigt. Våra mentorer är också väldigt bra, Lelle och Bohlan. Lelle berättade om en sport som han kör, IronMan tror jag att det hette. Då är det alltså så att man först simmar man 3 kilometer, sen hoppar man upp ur vattnet och kastar sig på en cykel och cyklar 18 mil, och sen när man har kastat sig av cykeln och sprungit en rätt så lång bit, då är man
trött när man kommer i mål. Konstig sport tycker jag, men man får ju onekligen träning av den!
     Vårt schema är jättebra, jag är helnöjd. Jag vet inte om jag kommer fortsätta att blogga i höst, eller om jag kommer att kunna blogga lika ofta. Mycket läxor + mycket akvtiviteter kan leda till att jag inte har lust/tid att sitta vid datorn. Men vi får se när vi har kommit längre in i terminen!

Hejdå
Agnes

Fredag

Outfit 24 aug 07
Ser ni vilken mysig Twiggy-look jag har satt på mig idag? Ska på femtioårsfest imorron, så jag testar lite olika utseenden. Men idag ska jag mest städa hemma. Lite sommarjobb, lite pengar. Ser inte riktigt ut som jag med glasögonen där så långt nere på näsan, men som sagt så testar jag lite. Fast jag har inte sådär i vanliga fall! Nu måste jag sticka och städa, hejdå!
Jag har på mig:
- Randiga tajts, present
- Pololinne (mormor hjälpte mig att klippa av ärmarna på den) mammas gamla.

Kjolen

Det har gått en våg i modevärlden. Överallt på alla bloggar står det "jag har på mig en kjol som jag köpte secondhand, och kjolen har jag sytt själv..." eller "kjolen var en klänning förut, men jag använder den som kjol nu". Jag ska inte ljuga och säga att jag inte har sytt en kjol.
Det har jag! Eller inte precis jag, min mormor sydde den åt mig. Jag köpte ett tyg på Åhléns som antagligen var ett stolstyg, för det var så tjockt, men det gillade jag. Vi köpte en resår så att den skulle sitta bra i midjan. Tanken var att det skulle bli en kjol med hög midja, men den blev lite lång, så jag använder den som en klänning ett tag. Är väldigt nöjd med den.

P.S Jag testade lite ansiktsuttryck på bilderna, det är därför mina ögon blev lite konstiga. D.S

Måndag

Outfit 21 aug 07
Hej alla! Igår skrev jag lite osammanhängande. Det berodde på att det gjorde himla ont i min tand ( i hålet efter tanden) när bedövningen släppt. Man ska inte dricka eller äta på två timmar efter man har dragit ut tanden, och jag var inte säker på om man ens fick ta en ynka liten värktablett. Det ska jag fråga nu på torsdag, när motsvarande tand på andra sidan ska ut! Nog om det.
Idag var jag ute hos mamma på hennes jobb och köpte väldigt många bra saker till skolstarten. Jag köpte bl.a ett jättebra 7-ämnesblock. Där kan jag skriva verb och räkna matte m.m. Köpte också en liten kalender att skriva upp läxorna i! Är väldigt förberedd, det känns rätt så stort att börja sjuan. Idag hade jag på mig:
* Ljusblå jeans från Debenhams
* Grått linne från H&M
* Svart gubbväst från Kappahl

Att rycka ut tänder gör ont

Idag röck jag ut min tand. Det blir en till på torsdag. Att ta bedövning var skitkul, jag låg och garvade hela tiden! Nu när bedövningen börjar släppa så är det inte lika kul. Det gör väldigt ont och jag måste äta soppa ur ett sugrör ikväll.  Sen på  tisdag så får jag en grej i min gom som ska sitta och hålla tillbaka mina tänder, för att de inte ska åka fram och "ta" hålet. Det är mina vampyrtänder som ska sitta där. Aj. Det spänner. Vill ni bli riktigt sura på mig? Då kan jag berätta att det flesta börjar ju skolan idag, men jag börjar inte förrens nästa onsdag! Jag hade himla långt sommarlov i år, men så fick vi komp för alla konserter och så skulle alla lärare flytta in i skolan igen (vi har vart evakuerade ett år för det var bakterier i väggarna) så då fick vi en extra vecka.
Glad idag också att jag ska börja på dans om en vecka! Härligt. Nu ska jag äta soppa. På mitt speciella sätt. Ha det bra
Agnes:)

Söndag

Outfit 12 aug 07
Detta, gott folk, är min mammas gamla hippieklänning! Jag hade den på medeltidsveckan (en grej på Gotland där alla klär ut sig i medeltdiskläder, jycklare dansar och akrobater kör sitt race) när jag spelade fiol för att tjäna kosing. Vädret här är lite småmulet men ändå varmt. Igår cyklade mamma och jag till Källtorpssjön. Jättehärligt väder var det, och vattnet svalkade efter cykelturen. Imorron ska jag och mormor gå och köpa tillbehör till kjolen hon ska hjälpa mig att sy! Dagens outfit:
Mammas gamla hippieklänning, hittade i en kista på landet
Halsband som jag gjort själv (på medeltidsveckan för länge sen)
Sen hade jag inte på mig så mycket mer. Vi hörs, ciao!Dagens outfit

Outfit 10 aug 07

Jag vet inte riktigt om han är universums bästa skådespelare, men han ser ut som jag har tänkt mig Ivar efter att ha läst boken, så det är bara bra.
Dagens outfit:
- Blå topp(tunika?) från Cubus
- Mörkblå jeans i present
- Halsband i present.
Den där fjärilen jag har i håret var mest på skoj!

Back!

Jaa du. Nu har jag väl kommit hem kan man säga. Stockholm i mitt hjärta. Fast det känns lite weird. Jag ska fixa i ordning i mitt rum och städa och greja nu, det är ju inte precis badväder. Men annars så tror jag att jag fortsätter att blogga nu i höst och kanske idag skriver jag ett litet inlägg!
Jag måste bara fråga er en grej. Jag åkte den 6 juli till gotland och har haft ungerfär 10-20 besök om dagen. Men två dagar (5 och 6 aug) så fick jag runt 130. Kan den vara så att folk kom hem från sommarstugorna och hade lust att kolla in alla små bloggar? Jag har ingen aning. Hoppas vi hörs!

Agnes

 <-- Läs både ettan och tvåan av Linas kvällsbok om du vill garva. Bara ett tips!;)