Dagens outfit

Outfit 23 maj


Vilken min! Min kompis satt i rummet, och hon började garva när jag försökte posa. Inte så lätt att hålla masken då! Blev ganska nöjd med den här outfiten, väska på axeln har blivit mitt signum. Imorgon har vi prov med F-klaven på musiken, så jag tänkte plugga lite innan jag lägger mig. Hinner inte skriva så mycket mer just nu, jag ville bara lägga in den här outfiten idag. Jag hade på mig:

- Vit klänning Odd Molly
- Svart skjorta Indiska (snodde mammas)
- Lila scarf
- Svart axelremsväska Mormors gamla
- Randiga knästrumpor
- Min gröna vårjacka från
H&M













Nagellack vecka 21

Som vanligt har jag målat naglarna den här veckan också, den här gången blev de smörgula. Önskade mig färgen i födelsedagspresen och fick två olika. Jätteglad! För att få till bra färg tog jag först Depends gula färg nr. 35. Över det tog jag ett ljusare banangult nagellack från N.Y.C. Jag är supernöjd!

Dagens outfit

image117



Lite rolig pose där... Ett tecken på övertrötthet! Idag hade vi ett prov med ton-namnen i G-klaven på musiklektionen, jag fick alla rätt. Ska plugga med F-klaven i kväll också. Annars har det vart ett rätt trist väder, med noll sol. Jag har en fråga till er som läser många bloggar och är inne på
Outfits.se, ser ni vem jag försökte härma när jag valde den här outfiten? Jo, Amandabergs outfit som ligger högst upp på topplistan. Amanda, om du läser det här: inget illa menat, jag älskar din stil. Jag ville bara se hur den passade på mig. Jag har på mig:


- Tunika med mönster, köpt i Grekland när jag var sju år (hade den då som klänning).
- Vita strumbyxor, LINDEX
- Brun axelremsväska, Mormors gamla
- Gult diadem, H&M
- Beiga gympadojor, Soc
- Grön vårjacka,
H&M




Lördag 19 maj

Outfit den 19 maj 07




Jag hinner inte skriva så mycket nu, mamma och jag ska ut och cykla och sen ska vi fika hos mormor. Bilden blev inte så smickrande, men jag hade bråttom, så den blev som den blev. Skriver antagligen lite mer ikväll! Hälsningar så länge. Jag har på mig:

- Blå tunika från CUBUS
-
Svarta leggings från H&M
- Grå kofta med mönster från H&M
- Rött hårband från H&M
- Blå/vita ballerinor från Stadium
- Min gröna vårjacka från H&M























Ingen rubrikstext:(

Jag har ett litet problem som jag hoppas att ni kan hjälpa mig med. Jag ser helt plötsligt inte rubrikstexten. Kan ni kommentera och säga om ni ser den? För om ni ser den så är det wacko med min dator, inte med bloggen. Annars får jag försöka rätta till det... Tack på förhand!


Shopping:)

Idag har jag och mamma vart inne i stan och tittat i affärer. Jag hittade en bikini och en fin tunika från CUBUS, ni kommer se mer av den sen. Det fanns en jättefin hängslekjol i jeans där som jag ville gifta mig med, den var i storlek 32 som vanligtvis är min storlek på kläder från vuxenavdelning, men den satt lite tajt på höfterna... Så jag köpte tunikan för att vänsterprassla lite. Jag hade på mig:


- Vit/svart randig långt linne från Gina Tricot
-
Ljusblå jeans från Debenhams
- Blå/vita ballerinor från Stadium
- Grön vårjacka från H&M

The big day

Outfit 14 maj 07Jaha, då var man 13 år. Så mycket man kan göra och inte få göra. Nu är jag gammal nog att gå på Lava och Elverket. Men å andra sidan så kostar jag mycket mer, och jga får inte äta barnmat:'( Men jag är alltid så hungrig, så det löser sig:P
Vaknade klockan mycket tidigt av sång från familjen, sen satt vi och åt bullar:) De här leggningsen fick jag bland annat, jag kanske visar lite andra saker också! Om en halvtimme sticker jag till skolan, så jag tänkte lägga in den här medans jag ändå har tid. Ikväll går vi ut och äter, så det här blir det enda inlägget! Jag har på mig:

- Svart brottarlinne från JC
- Röd tubtopp från JC Eve
-
Svart/vit-randiga leggings i present
- Svart ärmlös väst från Kappahl
- Rött hårband från H&M
-
Blå/vita ballerinor från Stadium!


Feminism, på mitt sätt.

Är du feminist? Alla verkar vara så trötta på feminism, så de säger bara; "Ja, ja lilla gumman, så klart att tjejer och killar ska ha samma rättigheter." Alla kvällstidningar säger att alla är lika värda. Men ändå så sätter de det under rubriken: Nu tar tjejerna över! Det är så fel. Jag vill inte ta över, jag vill ha samma rättigheter.
Rätt många säger att de inte är feminister på grund av att feminister vill att tjejer ska vara mer värda. Fel igen, om man slår upp ordet ´feminist´ i en ordbok så står det "individ som kämpar för att kvinnor och män ska ha samma rättigheter". Så vad är problemet? Berätta vad du tycker, och kommentera.


Inspiration

Det är verkligen sjukt vad mycket inspiration man kan få från filmer. Jag såg nyss filmen Step Up. I de flesta filmer som är typiskt amerikanska har de så snygga kläder. Jag får massa inspiration, jag sätter på mig massa linnen. Jag känner för att dansa, så jag sätter på radiokanalen som jag vanligtvis dissar med stor teater; The Voice. Helt sjukt. Jag hoppas att jag kan visa er några bitar av vad jag har hittat.

Idag provade jag att sminka mig på ett litet annorlunda sätt än vanligt, ska försöka förklara bit för bit utan att visa bilder. Vanligtvis är det så att jag bara tar pyttelite puder, mascara och ögonskugga. Men idag tog jag först

° Som en highlighter tog jag en ljus rosa ögonskugga från H&M under ögonbrynen, bredvid ögonbrynen och ner på kindbenet, (jag fick det att fästa med genomskinligt läppglans).
° Sen tog jag Shimmer Powder Pearls från H&M på kinderna. Väldigt glittrigt, men men.
° Jag lade en guldig eyeliner från Viva la Diva i nedre ögonvrån.
° På ögonlocket tog jag ljuslila ögonskugga från Isadora.
° Till sist tog jag Max masterpiece mascara på ögonfransarna!

Se, vad mycket man hinner när man har sovmorgon!
Godnatt, //Agnes


Madeleine

Jag tycker det är så hemskt med kidnappade Madeleine. Hur kan man vara så grym och kidnappa en treåring? http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1067225,00.html

Come what may

Never knew I could feel like this
Like I've never seen the sky before
Want to vanish inside your kiss
Every day I love you more and more
Listen to my heart, can you hear it sing?
Telling me to give you everything
Seasons may change, winter to spring
But I love you until the end of time

Come what may
Come what may
I will love you until my dying day

Suddenly the world seems such a perfect place
Suddenly it moves with such a perfect grace
Suddenly my life doesn't seem such a waste
It all revolves around you
And there's no mountain too high
No river too wide
Sing out this song and I'll be there by your side
Storm clouds may gather,
And stars may collide
But I love you (I love you)
Until the end of time(until the end of time)

Come what may
Come what may
I will love you until my dying day

Oh, come what may, come what may
I will love you, Oh I will love you
Suddenly the world seems such a perfect place

Come what may
Come what may
I will love you until my dying day


Den här låten är så fin. Jag gråter.

Smink

SminkbilderÄr inte hon i mitten otroligt söt?

Bild: Aftonbladet.se

Masterpiece Mascara

Masterpiece MascaraJag vet inte riktig hur, men på något sätt damsög jag upp min gamla mascara, så igår fick jag en ny, nämligen den omtalade Masterpiece Mascara. Jag ångrar lite att jag inte köpte den tidigare, för då var det rabatt på både Åhléns och H&M. Jag har bara använt den idag, men den känns ändå bra. Det ända som drar ner "betyget" är (för mig) det lite dyra priset, för om man ska köpa en ny mascara var tredje månad så blir 145 kr rätt mycket.
4/5

Måndag

image100





Detta blir det enda inlägget idag. Jag har på mig:



- Svart brottarlinne från JC
- Röd tubtopp, JC
- Metallicfärgade strumbyxor, mammas gamla
- Blå/vita ballerinor



Sunny Sunday!

Så skönt att ligga på en filt i en park och bara vara. Först tänkte jag ha på mig det här imorgon, men bestämde mig för en annan outfit. Ni får se imorgon! Idag hade jag på mig:
- Svart oversize t-shirt från Kappahl som jag har skrivit och klippt på
- Svarta leggings från H&M
- Gul scarf, mormors gamla!
- Blå/vita ballerinor från Stadium


Lista

Favoritplagg i garderoben just nu: Mina leggings! 
Byter gärna garderob med: Ingen just nu, men ska dra mig till Beyond Retro (SecondHand affär)
Trivs bäst i: Klänning och leggins
Bästa stiltipset: Det är inte alls kul när folk har likadana grejer. Köp mer på SecondHand, hur fina grejer som helst. För mig har grejer från Second Hand mer karaktär. Jag MÅSTE börja gå!
Beskriv min stil: Kan både få ihop riktig snygga outfits, men också inte alls lika bra. Men jag har en regel när jag klär mig; jag använder nästan aldrig samma saker två dagar i rad.
Vanligaste färgen på mina kläder: Mörka färger och pasteller.
Sommar kommer jag gå klädd i: Shorts, badkläder, klänning
Men absolut inte i: Täckbyxor
Jag doftar just nu: Agnes
Byxa eller kjol? Jeans
Så många skor har jag: Ska köpa fler
Smink till vardags: Mascara och ögonskugga.
Festsminkning: Mer mascara, mer ögonskugga.
Sminktips till allmänheten: Strunta i foundation.
Mig själv med tre ord: Glad, sprattig, envis!
Jag tränar: Gympa
Jag ville bli när jag var liten: Rik!

Önskelista

Jag håller på att dikta ihop en önskelista (snart!) och visar här lite vad jag önskar mig. Nagellack i roliga färger (gul, blå) och ett minnerskort till min blivande videokamera. Sen vill jag ha massvis med härliga böcker att begrava mig med. Anledningen till att jag visade en bild på dagens outfit är att jag önskar mig roliga strumbyxor! Sen en skiva med härlig musik som jag kan lyssna på i sommar!

Nagellack Minneskort Böcker

Äntligen fredag!

Outfit 4 maj 07




Är det någon mer än jag som har diggat den här korta veckan lika mycket som jag? Väldigt härligt med bara tre dagar... Idag fick vi sovmorgon (!) eftersom vi hade en jättebra soaré igår. Jag fick jättemycket komplimanger för mitt fiolspel, och jag blev jättenöjd. Hinner inte skriva så mycket idag, men jag hade på mig:


Prickiga galna strumbyxor, mammas gamla
Avklippta jeans, nu hotpants, Kapppahl
Vit oversize skjorta, H&M
Blått skärp i midjan, JC
Medaljonghalsband med svart band, present

Torsdagsoutfit!

Outfit 3 maj




Nu har jag precis kommit hem från tandläkarn, ska bara käka lunch och sen drar jag tillbaka till plugget igen. Kommer inte skriva mer ikväll, för vår klass ska ha soaré. Jag har på mig:

- Vit klänning, Odd Molly
-
Silvriga strumbyxor, snodde från Mamma
- Randiga knästrumpor, H&M
- Blå/vita ballerinor, Stadium