they don't want music. they don't know how to use it

åh. varför har jag slutat skriva dagbok? det slutar bara med att jag skriver allt här istället, vilket egentligen är alldeles för privat. hm. men just nu är jag bara så himla glad för en sak, och ganska seg och deeeepp på annat (kan det ha att göra med att jag ätit och sovit dåligt den senaste veckan? JA).


Den här låten tycker jag om. Mysko video dock, så blunda.

Then summer came along and then it was gone and so was she - but not from him 'cause he followed her just to let her know that dreams are dreams, and oh, this living's so much harder than it seams (aaa, pinsamt, felstavning!!) seems.

 

 

Äsch.


what big eyes you have

Hey there little red riding hood

you sure are looking good

 

En låt som jag tycker är brrrrrraaa. Och denna cover är (enligt paragraf 17) mycket bättre än orginalet, även om hon spelar fel då och då.

Keep on keeping on, so long suckers.


you said you'd go into bed soon, so I snuck off to your bedroom

Jag bara spelar och sjunger och har mig. Det enda jag gör.
Ganska trevlig sysselsättning.

save yourself, by leaving me now for someone else

 

Den bästa av pussar?

 

Hej. I morgon börjar skolan. Typ sista perioden innan jag slutar där för evigt (sen kan vi ignorera det faktum att jag efter sommaren kommer att börja i en ny skola, och gå där i tre år till. Det räknas inte).

Och det känns bra. Nu gäller det, tjoho!

where's my morning coffee?

JayMay - Sea green See blue

 

Den här låten kommer alltid få mig tänka på vintern 09/10, då jag var lite tonårsfnissig då och då, och låg på min matta och lyssnade på låten ovanför.

I miss winter just because I miss when I knew you best

 

god natt.