everybody knows you cried last night

Jag gillar det mesta. Är glad för det mesta. Det är helt enkelt roligare då. Och då är det också ganska logiskt att jag inte gillar att vara gnällig, som jag var idag. Framförallt inte för så löjliga saker, som att:

* Jag var varm hela tiden.
* Min iPod gick till de sälla jaktmarkerna igår och lämnade mig utan min dagliga promenadmusik, vilken fick mig att känna mig som åtta tiondelar av mig själv.
* Jag har haft ont i hela kroppen av att ha spelat för mycket fiol och dansat för mycket
* Har sovit dåligt.

Ping! Dagens i-landsproblem.


Sådär, då var avgnällningen klar. Nu ska jag vara gladgladglad.

puss

someday I will ask you why, but not now.

The sun doesn't like you med Norah. Norah Jones. Vilken tjej.

 

Den här låten har världens mest fenomenala inledningstext som jag tror syftar på att hon har dåliga erfarenheter av bleka personer. Hehe. He.

Sjukt bra låt.

the sun doesn't like you, you always get burned

stay in the shade and watch the world turn


jag antar att det finns någon du skulle ringa om jag inte fanns

Dagens låt och dagens känsla är Om du lämnade mig nu med Miss Li och Lars Winnerbäck.

Det är säkert många som har identifierat sina känslor med den här låten. Jag behövde lyssna på den extra mycket idag sen jag läst det här.

Puss och kram på alla fina människor som finns.

jag skulle aldrig ha tålamod att bli förstådd för ingen känner mig så väl som du

jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnade mig nu


you're every song and I'll sing along

Jag tänkte tipsa om Michael Bublés sång Everything. Den är mysig och fin, sådär, som man kan tycka om att lyssna på. Men sen. Då såg jag att musikvideon har exakt samma upplägg som Sugababes musikvideo till sången Ugly! Typ "Åh, vi sitter i ett övergivet hus och vi tar hit en massa människor som är förnekade av samhället. Men vi ser deras inre skönhet och så sjunger vi en sång!"
Så då måste jag uppmärksamma det också!

Everything


Ugly

Nu är bara frågan vilken som är rip-off på vilken. Nåväl.

Nu ska jag äntligen kolla på HOUSE! Yeah.

tomorrow is a brand new day and it don't know white from black

Jaha. Då var Sverigedemokraterna inne i riksdagen. Jag har tänkt lite på hur jag står i frågan, och har kommit på det som följer:

Visst, SD har inte alls fått mycket utrymme i debatter och folk anklagar dem för att vara rasister. Och det är ju dumt att anklaga någon för att vara rasist utan att ens ha hört dem, tänkte jag. Men sen kom jag på att det kan inte vara så många människor som är säkra på att SD är rasister utan något grund, jag tror inte att så många människor är så dumma. Alltså utgår jag helt enkelt från att SD är rasister. Men odemokratiska då? Ja, om de är rasister så tycker de ju att människor är mer eller mindre värda än andra p.g.a. var de kommer ifrån och det i sig är odemokratiskt. Alltså är jag ledsen för att SD är med i riksdagen nu.

De har rätt om en sak, och det är att vi har problem med immigrationsfrågan, men det problemet går att lösa på andra sätt än att strypa invandringen. Vi behöver fler människor i Sverige, nativiteten är väldigt låg. Kristdemokraterna har pratat om ett mänskligare Sverige, och det borde väl innebära ett Sverige där folk från hela världen får skydd och får bo om de inte kan bo i sitt förra land på grund av krig och dylikt.

Och det här pratet om att Hålla Sverige svenskt? Sen när skulle en grupp människors religion eller kultur göra det svårare att "bevara" den "Svenska kulturen"? Och varför är det så viktigt att just bevara den Svenska kulturen?

Här måste jag citera en film som på något sätt har med det här att göra:
Hairspray. Om frågan ifall svarta ska vara med och dansa på TV säger Corny Collins: "Isn't this where we're all heading anyway? Now, you can fight it or you can rock out to it!"

Högerpolitik står mig inte nära om hjärtat på något sätt, men min högsta önskan när det gällde valet igår var att SD inte skulle komma in i riksdagen.
Jag har en hög med åsikter om hur jag tror att det här kunnat undvikas, men jag känner inte att det här är rätt tid och plats att vädra dem. En annan gång.


P.S. En oseriös aspekt på det hela som också är jobbig: jag har haft SD:s "kampsång" på hjärnan hela dagen: "Jimmie Åkesson, sha-la-la-la-la, Jimmie Åkesson, sha-la-la-la-la-la." Inte precis en sång som man vill sjunga högt. D.S.

Tack för mig.

never ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever ever

Tja. Ville bara skriva ett enkelt inlägg som bara handlar om en sak: att jag inte vill att Sverigedemokraterna ska komma in riksdagen. Alltså uppmanar jag alla er som läser bloggen att inte rösta på detta parti. (För det är så många som läser bloggen som är myndiga).
Nåväl. Jag har sagt mitt, nu gäller det bara att hoppas.

I could stay home every night, wait around for Mr. Right.


Dagens visa är There are worse things från Grease.

God natt

a lady needn't fear when you are near

Hej. Jag är snurrig. Som vanligt. Jag tror att jag sover för mycket. Japp, jag skrev rätt, jag måste nog sova mindre än jag gör nu. Jag blir liksom för pigg för mitt eget bästa när jag sover så mycket som jag gör nu. Äsch.

Liten tjej för två år sedan.

nu ska jag så smått gå och lägga mig. hejdå

You don't look different but you have changed. I'm looking through you - you're not the same

 

Random blandning av bilder jag tagit. Ehm. Världens sötaste tjej på bild med mig längst ner där förresten.

Nåväl. Puss


the why of fry

En lördagkväll. Jag sitter inne. Jag streamar lite Futurama-avsnitt. Det är nice.  Jaha, tänker ni. Men faktiskt, det är skönt att kunna sitta inne ikväll och inte känna "Åh, vad missar jag nu?"

Yeah, Ariel är tjejen.
Nice. Puss

boy, you've got me high


För första gången kan jag inte sätta musik på mina känslor (smått underlig mening, jag vet). Kanske känner jag mig lite
såhär, men ändå inte. Men bilden ovanför förmedlar mina feelings så mycket det går.
Mer än såhär säger jag inte idag.
ciao

I've got no strings to hold me down

Åh, jag skrev ju för någon vecka sedan att jag skulle lägga in en spellista med niice hiphop. Och ni har ju verkligen kissat på er av förväntan, så jag är glad att meddela att den kommer här!

generellhiphopare

Timbuktu är mannen alltså.

 

pusspuss