Kryssning!

Idag ska jag och min kompis åka på kryssning. Det ska bli kul! Jag fick inte reda på det förräns igår, så det blir lite konstigt med bloggschemat, men jag försöker. Jag kommer att filma på båten, så jag lägger nog in lite olika outfits sen! Jag ska gå om en halvtimme, tills dess ska jag spela lite fiol också. Vi ses imorgon eftermiddag!

Eftersom det är halloween idag, eller vad man nu ska säga, så målade jag om mina naglar. Det blev Isadoras nr. 30 "Gleaming Plum". För att passa min utklädnad! Ha det bra nu alla!


Sov sött!

Jag har alltid haft svårt att sova, ända sen jag var liten. Alltid när jag sover över hos kompisar så somnar de oftast innan mig, så jag brukar ligga och lyssna på musik eller läsa. Men jag har några tips på att somna lättare som brukar funka ibland för mig:
*Gör inga läxor när du har gått och lagt dig. Då ska du bara ta det lugnt
*Läs en bok, med det måste vara en bok som du vill läsa!
*Lyssna på lugn musik, men den ska vara utan text. Typ ett lugnt gitarrsolo.
*Spänn hela kroppen nerifrån och upp. Först spänn fötterna, sen slappna av. Och fortsätt så hela vägen genom kroppen.
*Försök att ha ljud-och-ljusisolerat.
*Ha det svalt i rummet. Du kan vädra innan du går och lägger dig, då blir det sval, frisk luft i rummet.
Det var mina tips, de brukar funka för mig oftast. Sov sött!
Beauty sleep


Dagens outfit - Tisdag

image180
Idag var jag och gjöt (Felstavning?) mina fotinlägg, och på fredag nästa vecka ska jag äntligen få dem! Jag har gått hela terminen utan att kunna träna varken gympa eller dans ordentligt, så när jag fått dem kommer jag kunna springa utan att vända min hälsena ut-och-in.
Hade alltså på mig strumpor för att kunna ta av dem lätt när fötterna belv nergipsade, är inte ett så stort fan av strumpor... men men! Jag har på mig:
*Ljusblå jeans från Debenhams
*Mörka knästrumpor i present
*Svart t-shirt med tryck från Åhléns
*Hänglsen, fick av mormor
Är faktiskt inte så jättenöjd med den här outfiten, jag gillar hängslena och den svarta tröjan med knästrumpor, men byxorna förstör lite. Aja. Vi hörs senare, nu ska jag handla mat!
// Agnes

Nagellack v. 44

Den här gången blev det inte lika speciella naglar som förra gången. Jag valde ett mer diskret nagellack den här gången, vilket är väldigt annorlunda för att vara mig. Jag gillar inte att vara diskret. Men den här oranga färgen är än ändå en favorit, jag fick den när jag fyllde elva. Gillar den skarpt, men den börjar bli lite gammal och seg. Den är härligt varm färg tycker jag, den drar lite åt rosa hållet också. Men mest är den orange.
Jag valde Mavalas nr. 19 "Hong Kong".


Dagnes outfit - Måndag

image173
Hjälp, vad sent det här inlägget blev. Hade tänkt att visa dagens outfit i morse, men det blev visst inte så. Jag skrev ett blogg-schema för den här veckan också, så det är bara att börja skriva för mig. Idag har jag haft en skön dag, men jag är faktiskt väldigt trött. Måste öva fiolen efter middagen, men sen ska jag måla naglarna (resultatet visas sen) och läsa! Bara ha det skönt. Idag har jag på mig:
*
Orange linne från Cubus
* Gult linne från Cubus
* Svart-och-vit-randiga leggings från Lindex

Godmorgon skärpet!

Skärp är underbart. Skärp kan man verkligen ha till allt. Om man har en halvtråkig outfit så tar man på ett skärp och bom så blir den snyggare! Jag köpte det här skärpet i Paris, och idag fnulade jag lite på olika outfits med det. Här är dem, och kläderna jag hade till skärpet:

* Skärp + klänning från Odd Molly


* Skärp + svart klänning som jag sytt själv


* Skärp + blå skjorta köpt på secondhand i Paris


P.S De randiga leggingsen kommer från Lindex barnavdelning. D.S
P.S 2 Resten av sakerna jag köpte i Paris hittar du här! D.S

Dagens outfit - Lördag

Outfitcollage 27 okt
Egentligen så var det inte precis det här jag hade på mig idag, jag hade tävling i gympan, så jag hade på mig gympadräkt. Men jag satte på mig lite annat när jag kom hem ändå, det känns bättre att ha ordentliga kläder på sig.
Som jag har sagt så är fotokameran inte hemma just nu, så jag filmar mina outfits, men det blir svårt att få till bra kvalité när man klipper ut bilderna.
Kjolen som jag har på mig har jag visat förut, men jag har däremot inte haft på mig den så många gånger. Anledningen var att jag inte var riktigt nöjd med den, den kändes för lång. Så mormor sydde upp den åt mig igen, och nu är jag nöjd. Tack mormor!
Benvärmarna har mamma stickat åt mig, och armbandet fick jag av en kompis som av någon outgrundlig (Är det någon mer än jag som gillar att använda ordet outgrundlig?) anledning inte ville ha det.
Gympadräkten är faktiskt inte den jag hade på tävlingen idag, då har vår grupp en röd. Den här lila dräkten brukar jag träna i ibland, leggingsen likaså.

Nu kommer snart mina kompisar hit för en filmkväll, jag ska gå och möta dem nu. Ha det bra, vi hörs!
// Agnes:)

Dagens outfit - Fredag

image156
Hade faktiskt inte så mycket fantasi idag när jag stod framför garderoben, det blev att sätta på sig alla de här kläderna igen. Samma bild blev det visst också! Ikväll ska jag titta på Idol med min kompis, så det blir inte så mycket mer än det här inlägget idag. (Det har jag faktiskt planerat i schemat som jag skrivit!)
Idag hade jag på mig:
*Orange top/tunika från Jennyfer
* Randiga tajts från Lindex


Dagens outfit - Torsdag

image164
Idag är vår fotokamera ute och reser (kommer att vara det tills på söndag) så jag filmade min outfit och klippte ut en bild i redigeringsprogram i stället! Idag hade jag skjortan som jag köpt i Paris på mig, den är jätteskön! Vi hade en skön dag i skolan också, demokratidag = slapp dag.
Min lärare påpekade att jag såg ut som en flowerpower-hippie i de här kläderna... håller kanske med till en viss del. Jag har på mig:
* Skjorta köpt på secondhand i Paris
* Svart gubbväst från Kappahl (Egentligen så är den så lite gubbig den kan bli, men modellen heter så...)
* Vita strumpbyxor som jag fick av mamma
* Ljusblå pyjamasbyxor som jag sytt själv
* Svart hårband från antingen H&M eller Glitter

Paris - shoppingens stad!

Som jag sa, jag köpte lite saker i Paris. Paris är verkligen shoppingens stad, där finns verkligen jättebra butiker om man hittar rätt. En varning för att det kan vara rätt så dyrt, det gäller att hitta de rätta affärerna. Jag hade tagit med mig 60 euro, gjorde mig av med 30. Här är sakerna jag köpte:
Ett skärp med rosa och guldiga detaljer som jag köpte på en jättemysig secondhand-affär för 5 euro.
Blå, pösig skjorta, även den köpte jag på secondhand. 10 euro. Den ser snyggare ut när man har den på.
Orange stickad tee/tunika från en affär som hette Jennyfer. 14.90 euro.

Jag köpte lite crépes och kakor också. Gott!:)


Nagellack v. 43

Nu känner jag mig duktig, jag skrev trots allt ett schema igår! Kommer ha lite samma rutiner på samma dagar i veckorna, men antagligen så blir det lite annorlunda också!
Anledningen till att vi åkte till Paris var att vi skulle fira min mammas födelsedag, så jag hade lite roliga naglar denna vecka:


Jag valde röda 74 Los Angeles och Glitter Silver från Mavala.

Back on track!

Det känns som om jag skriver sådana här inlägg hela tiden. Bara "ursäkta för att jag inte skrivit på länge, jag hade många läxor och lite tid". Men, sanningen är den att jag har mycket läxor, men jag tror att jag skulle kunna ta mig tid till att blogga om jag inte vore så lat. Jag ska lägga upp ett schema för den här veckan (och andra veckor) för bloggningen, vad jag ska skriva om på vilka dagar, och kanske skriva lite i förväg.
Som vanligt när man har tagit en rätt så lång bloggpause så händer det ju lite förändringar. Jag har klippt lugg! I början när jag kom hem från frisören så var jag jättebesviken och var arg på mig själv för att jag gjort det. Men nu är jag faktiskt jättenöjd!
Nu måste jag också berätta någonting: jag har varit i Paris! (Alldeles nyss faktiskt, jag kom hem idag.) Ohh, det var underbart. Om man bara ser på hur folk klädde sig så är det ju klart den mest moderiktiga stad jag har varit i. Alla bara har på sig snygga kläder, det verkar som om de bara slänger på sig något på morgonen och det blir snyggt. De vågar ha mer egen stil och annorlunda färger. Jag gillade att vara där, jag köpte lite kläder.
Vi bodde på ett litet hotell vid  St. Paul. När vi kom upp från Metron första gången så var det precis som jag hade tänkt mig Paris. Ett litet torg med en kiosk på, bagerier överallt och människor som gick runt med baskrar. Det var väldigt härligt!
Vi var där i tre och en halv dag, och under den tiden så hann vi att åka upp i Eiffeltornet, se Mona-Lisa, gå i Montmarte och äta för mycket baugetter. Som sagt, det var underbart. Nu ska jag fixa lite inför i morgon (skriva schema), sätta på mig pyjamas och sen titta på House! Jag hoppas verkligen att vi ses. (Jag ska ta mig i kragen och skriva schemat NUU!)
image156Så här ser jag ut nu för tiden. Tröjan/klänningen har jag köpt i Paris! Bilden är inte den mest smickrande som någonsin tagits på mig, men så går det när man fotar med blixt! Nu ska jag skriva schema. SKA!