but if you stay with me I know I'll hurt you more

Jag har en "att göra"-lista som räcker fram till 12 juni då skolan slutar. Den inkluderar både skolsaker och fritidsgrejer, så att det snabbare går att bocka av punkterna på den. Nu måste jag skriva en lite kortare lista:
- raka benen
- gå och lägga mig
som jag behöver bocka av innan jag går och lägger mig. Haha. Insåg nu hur bisarrt det här inlägget är. Och hur kan ens raka benen vara något man måste göra? Sjukt. Men jag ska gå, dansa och ha på mig högklackat i morgon, barbent, då blir det så. Äsch.
Jag har suttit och snabbspolat American Pie i en timme. Allt är snurrigt i huvudet. Allt jag kan tänka på är tonartshöjningar, snurrar, regnbågar och annat som hör Melodifestivalen till. Ska gå och bocka av listan nu. Hejdå
P.S. Har fortfarande bisarrt mycket energi. Hur är det möjligt?


James Morrison - Save yourself
Den här låten har ju abosulut (kolla, ingen koll på stavning heller) något med texten att göra. Men kan jag gå och raka benen eller?
hejdå

ginger ninja/I need your crazy energy

Eftersom jag inte tar bilder på mig själv längre så får jag visa bilder andra tar på mig (ni vet såna där personer som har med sig kameror överallt).
Jag måste förklara en sak om mig själv först. Ibland får jag ryck. Jag får svårt att koncentrera mig, det spritter i benen och armarna i magen och jag står helt enkelt och hoppar mitt på stället och slår händerna i taket. Utan knark, kaffe eller socker blir det bara energiöverskott ibland. Energisk urladdning. Som igår. Då tog jag mig en skön liten springtur ute på skolgården. (Värt att nämna om dessa springturer är att det mer är som att explodera. Ni vet, som barn? De springer bara runt och hoppar och har sig, så känns det.)
Hur som helst, tillbaka till bilden. Har en vän som alltid har med mig en kamera nuförtiden, och då kom hon för att dokumentera den energiska situationen.


Jag springer på väggarna när jag har energiöverskott.


Superheavy - Energy

lay aside foolish pride (världens mest använda rim???)


Helen Shapiro - Walking back to happiness

Dagens visa helt enkelt. Jag har pluggat ikväll och spelat och haft mig.

fan nu är det bra igen

Min blogg har i snitt 8 besökare per dag. Men ibland är det fem människor till som tar sig hit, som i onsdags, vilket betyder att tolv personer (jag räknar inte in mig själv i statistiken haha) har läst mitt kräksinlägg. Nu ska ni få veta vad som hände den dagen, efter jag skrivit det där "tyck synd om mig"-inlägget.

Jag skulle ju gå till frisören. Hon är fin och rödhårig och salongen ligger bara två minuter från där jag bor, så jag tänkte att "det här går ju säkert bra". När jag kom dit sa hon att jag måste stå upp när hon klippte mig för att jag har så långt hår, annars skulle hon inte nå ner. Hur bra tror ni det gick att stå i en lokal som luktade väldigt starkt av schampoo och hårfärg med den snygga obligatoriska klippkappan när man inte ätit på fem timmar på grund av illamående?
Jag började må dåligt så frisören utropade "nämen det är väl klart att du får sätta dig ner om du måste". Men när jag satte mig ner blev det inte bättre. Jag kallsvettas under kappan och genom luggen som hängde ner framför ögonen såg jag hur mina läppar bleknade. Jag sa att jag behövde gå ut och andas men vad händer inte ute på gatan om inte att jag nästan svimmar? Hela kroppen domnar bort, jag ser inget (fast det hade mest att göra med den där luggen som hängde i ögonen). Jag vinglar tillbaka in på salongen och sluddrar och sätter mig ner i första bästa stol medan min stackars frisör tar av mig klippkappan. Till slut leder hon in mig på toaletten och stänger om mig med en beklagande min. Där på toaletten är det lugnt och skönt. Jag lutar pannan mot det kalla kaklet och efter ett tag blir det bättre. Sen kan hon klippa mig klart. Sen gick jag hem och la mig i badet.

Det var dagens historia. Puss och kram.

P.S. Eftersom jag nästan aldrig längre skriver ett inlägg utan musik så får ni ett tips på musik som kan relateras till ämnet illamående. Men låten var väldigt lökig. Suckface - You make me wanna puke. D.S.


skönt, skönt

Jag mår illa. Taggade igång på att spy förut; skurade toaletten, satte på Peter Gabriels Red rain (mycket passande) och satte mig på knä och stirrade ner i porslinet för vara beredd, men det kom inget. Har inte kommit till det där stadiet att jag mår så illa att jag stoppar fingrarna i  halsen, men jag börjar bli desperat, så det kanske är sådana åtgärder jag får ta till.
Det är fascinerande hur mycket kroppen säger ifrån när något inte stämmer, sen jag vaknade i morgon har min mage skrikit i protest. På samma sätt som jag har stark magkänsla när det gäller personer jag inte gillar har min mage stark magkänsla när det gäller mat som jag inte gillar. För att förklara min situation med en metafor så är det som om jag precis har förstått hur oskön en person är, och vill bara dra så fort som möjligt. håhåjaja.

P.S. Idag ska jag klippa mig. Tänkte Loreen style, det blir spännande. D.S.


Typ lite såhär igen.

nu ska jag kräkas

not sleeping at night/you're having a nice time with a girl I really don't like


Paolo Nutini - Rewind


Kate Nash - Kiss that grrrl


när det inte går att sätta ord på sakerna får ni använda tankeballongen och tänka er hur jag känner utifrån de här låtarna. är mest trött.

åker till landet. puss