gee, I think you're swell

Godagens. Vi har renoverat som ***. Och jag skulle kunna förklara hur allt gått till och hur det ser ut i mitt rum nu och bla bla. Men jag har nyss ätit fettig pizza och är alldeles för trött för det. Men ni får en kärleksfull puss genom cyberrymden.
ciao

blah

"Säg, Agnes, vad har du gjort idag?"
"Jo, du ser Agnes, jag har vaknat. Läst. Ätit en otroligt onyttig frukost. Borstat tänderna. Läst. Letat efter mina franskaböcker. Misslyckats med att hitta mina franskaböcker. Satt mig vid datorn. Ätit lunch bestående av pasta och mozarella. Letat efter pesto, misslyckats med att hitta pesto. Gått tillbaka till datorn, sett det sista avsnittet av That 70's show och gråtit."
"Så summan av kardemumman är alltså att du inte har gjort någonting hittills och att du kommer få underkänt i franska?"
"Det var du som sa det, Agnes."

"Yeah! Elton John!"

God morgon på er. Här sitter jag, efter att ha ätit en nyttig frukost bestående av två bullar och en kaka, och fyller i gymnasievalskatalogens "Vilken typ är du?"-test. Har fått en nia på DATASNILLE! och NATURVÄN!
Hm... spännande. Man tycker att jag borde göra viktiga saker när jag har studiedag, som att typ studera och... men jag hittar inte mina böcker i renoveringskaoset. Så jag sitter här istället, tittar på That 70's show och tänker på Sam-linjen.
Puss.

forget your old long come over to mine

Salem Salem..

 

Tittar på filmatiseringen "Fallet Hagamannen".

Creepy bloke.


and it's too late for you and your white horse to catch me now

Hästarna på landet.

 

Jag funderar på att skaffa flickr. För att lägga upp mina fattigt redigerade bilder och ja... tycka att jag gjort något i ungefär en vecka.

Then back to normal.


look out sunshine, here's the punchline

(Checka mitt överbett på andra bilden!)


Jag saknar att vara i någon annan stad. Jag vill ha lite variation i mitt liv. Jag säger som Harry i Mamma Mia; "Bill, where's your spontaneity?" Vill ha något.
Just nu är det bara byggdamm och prat om spackling, målning och sopning....
Aja, det går ju ingen nöd på mig precis.
Sade hon optimistiskt och red i väg på sin gyllene ponny.
Jag är... väldigt sarkastisk idag.

"It's ignorant, you're being ignorant. I'm alive... and I'm a child... and I'm white."

I am lost

Hela helgen har vi rivit och sorterat och strukturerat och städat här hemma. Väggar som rivs. Jag har fått ett nytt rum. "Titta, det är ju nästan som ett hotellrum!" säger mamma och pappa.
Känns pinsamt att erkänna men det känns så sorgligt och konstigt. Vad ska jag med det stora rummet till? Har varit van att sova upptryckt i min loftsäng med taket en meter från ansiktet. Det är så jag vill ha det.

Hur som helst, snart ska vi måla om där inne och golvet ska bli slipat och lackat. Sen kanske det känns bättre.

Har suttit i en av de många fotöljer jag tryckt in i rummet med två färger på väggarna för att det ska kännas lite mer ombonat tills vi får till det ordentligt och läst i en bok som heter "Compact living - Idéer för trångbodda" från 80-talet. Jag citerar:
Du får maximalt utbyte om du placerar sängen på en hög plattform, och lämnar utrymme undertill för ett skrivbord eller en sittgrupp, eller förvandlar det till en dold garderob. En sådan här plattform kan göras av trä, men om du tilltalas av hi-tech-stilen, kan du leta efter specialkonstruerade våningssängar av stålrör. Sådana säljs i delar och monteras på platsen, vilket minskar problemen med transport och utrymme.

Vi behöver inte Compact Living-tips längre. För vi har plats nu. Det är bara jag och mamma och pappa som bor här hemma och vi kan alla sova i en säng på golvet, för det får plats.

 

Brorsorna utflugna. Bort från hemmet, och strukturen vi byggde upp för att få plats allihop har vi förstört genom att ta bort väggarna. Lägenheten var en koja för fem - är ett slott för tre.

Coxy.