I've got hurt feelings

"Have you ever been told that you look like a lama?"

 

Flight of the Conchords hörni, de är grejer. <3


"my reflections are protections; they will keep me from destruction"

En cirka ett år gammal bild på en ihjälfrusen fjäril som jag kallblodigt föste ut genom fönstret. Varför? De stör mig. Tur att Simba finns och äter upp dem åt mig:)

 

Förövrigt... jag har ätit världens godaste paj: smulpaj med rabarber, cashewnötter och vit choklad.

 

Jag vill också påminna er alla om att hålla igång era drömmar. Och fantasier (misstolka inte). Just nu är jag bara väldigt glad och fnittrig, allt går åt rätt håll för mig, men, såklart är det inte så hela tiden. Det är då det är viktigt att alltid veta att det kommer bättre tider. När man kan fnittra när någon tror att man är nitton och vara lite fånig mest när som helst.

Min kompis sa att jag var jättedålig på att trösta en gång för att jag sa "Men du! Om trettio sekunder gör det inte ont längre!" när hon hade bitit sig i läppen (hej E:)). Men jag tycker att det visar ganska bra hur livet är. När livet inte är det bästa tänker vi framåt, hörni, så vi har något att se fram åt (hehe)!

Kindpuss


"Liksom oxen har sitt ok; och som hästen har sitt betsel; har människan sina begär"
Vampire Boy
Det här går ju inte för sig, hörni. Bloggabloggablogga är ju kul men inget jag har ägnat tid åt på sista tiden. Alls. Jag tror att varenda elev i årskurs 9 (och gymnasiet) kan förstå mig när jag säger PLUGG, PROV, PRESS och fler ord på p som får en att sucka så smått inombords. Men nu verkar den värsta perioden (for now) vara över, och jag tänker fritida lite mer. Jag ska gå och se
Emil Jensen på Södra Teatern om sex dagar och den 21:a december är det Eddie Izzard med bröderna, JAAAA!

Nä, det börjar bli sent, babes.
En fnittrig puss.
"Hej! Agnes!"

I'm

Free to do whatever I


Whatever I choose


And I'll sing the blues if I wantSitter i mitt rum. Mitt blåa rum. Mitt blåa rum med en gammal tji-fång-ge (har ingen som helst aning om hur det stavas, orkar inte ta reda på det) och lila gardiner. Det är ganska trevligt.
(Jag hatar att läsa sådana här småpoetiska inlägg som bara skrivaren förstår när andra skriver dem, men... mähä.)
Kisses and hugs.
Lyssna på Oasis.

Dear Prudence

Jag är så lycklig att det är helg. L.Y.C.K.L.I.G.
Jag är trött på musiken i min iPod (den meningen hatar jag när andra säger den, låter så bortskämt. Ehh...) och måste ladda in flera Beatles-plattor.
Jag köpte en fin stickad västsak på Myrorna alldeles nyss.
Det luktar lax i min lägenhet.
Jag tänkte baka bullar ikväll.
Hejdå.