yeah

Här tänkte jag skriva ett pretantiöst inlägg om hur mycket jag älskar min fiol. Men jag tänkte mest berätta att jag igår stannade inne (på en lördagkväll) och spelade. Vad händer med mig?

Vet inte, men det låter bra, hihi.

 

 Den här spelar jag på nu, så jävla bra. Jag har inte lyckats låta som en hel orkester än, men jag är på god väg. (Och det är inte bara jag som gör konstiga saker med munnen när jag spelar).

puss puss

he's aiming at you

Jag vill städa mitt rum och jag vill spela fiol.


Look who's laughing now, that you've wasted how many years and you've barely even tasted.

stop staring at me or I'll kick you

Alltså, nu är jag så trött på allt klyscheri. Ehm. Alltså, att alla är så kära i klyschor. Typ "jag vill ha en pojke med fin lugg och fräknar, han ska spela gitarr och ha fina födelsemärken på ryggen och ha randiga tröjor och vara lång och smal..." och så vidare.


OM det finns ett perfekt par så är det Jackie och Hyde.

Åhh vad ni bryr er.


dagens visa

Låtarna jag lyssnar på mest just nu med tillhörande musikvideor:

Hoffmaestro & Chraa - I'm not leaving now

Nu vill jag se Stockholm Boogie. Vill se. Den. Hej.

If I didn't care. Jag hörde den i filmen Miss Pettigrew lives for a day, och ja. Låten är fin. Den är mer än så. Den är finfinfin. "Would all this be true if I didn't care for you?"

Och alla goda ting är ju tre men jag kommer inte på någon till låt just nu som skulle fullända detta inlägg.

Idag var förövrigt första riktigt sköna sommardagen. Nicenice.
kisses and so on.

'Til Johnny's dancing with me I've got no reason to smile

Jaha. Hej på er. Idag fyller jag 16. Som jag gjort när jag fyllt 13 och 14 och 15 har jag skrivit ett inlägg om mig själv på bloggen (shit, jag har fyllt år fyra gånger sen jag skaffade den). Har inga fina bilder att lägga in som jag brukar (ehh) men jag kan lägga upp en låt som passar lite:


It's my party and I'll cry if I want to

Nu är det inte så att jag har någon Johnny som är otrogen mot mig på min fest, men jag brukar ibland bli lite ledsen på min födelsedag. Vet inte varför.

P.S. Tydligen så finns det en fortsättning på låten också :
It's Judy's turn to cry. Väldigt spännande. D.S.

rise and rise again, until lambs become lions

Ehm. Jag har inget att skriva om som egentligen är genuint intressant, men jag kan berätta det mest spännande som hände mig idag (förutom fint födelsedagsfirande av fina vänner♥): jag svimmade. Det är sant. Och det var jättespännande. Jag har en bula i mitt huvud nu och jag är lite trött.
Det kanske också beror på att klockan är halv ett. Tihi.
Men hur som helst: att svimma var inte alls som jag föreställt att det skulle vara. Min hjärna fick som frispel och jag hörde en massa ljud som bara babblade och det svartnade för ögonen och helt plötsligt satte jag mig upp på golvet med två oroliga tjejer som tittade på mig och frågade "Varför gjorde du så för? Gjorde inte det ont?"
Ja, lite svårt att beskriva hur det var. Ni som svimmat vet ju. Duh.
God natt!