jag vaknar i kallsvetten mitt i natt'n


Hvorfor har du på deg hatt?

Okej. Jag är numera stort fan av norska språket. Jag har alltid litat blint på
Björn Gustafsson och trott att man inte kan vara cool på norska... Fast coolheten är jag fortfarande skeptisk till, men niceheten är ju slående. Norrmän har kul, norrmän är kul.

jaja. Puss

hold onDet vore skönt om jag bara kunde åka en jävla massa longboard. Typ en hel vecka i Australien, bara jag och min fyrhjulta vän längs tomma vägar. Ibland byta av med lite surfande. Det vore soft. Jag är så trött. Orkar ingenting känns det som. Nåväl. Pusspuss

all I know is I wanted you

I morgon är den dagen som alla har bävat inför, den till när alla inlämningar och uppsatser ska vara klara, alla föreläsningar förberedda och så vidare.
Jag är klar. Jag har bara sju saker kvar på min "
to do"-list, så nu har jag fritid. Det känns lite ovant för det finns så mycket tid att göra saker på.
I helgen har jag sett teater, hängt i Vitabergsparken, övningskört, varit på loppis i Bagarmossen och köpt en tröja, hängt med den ena brorsan, åkt lite longboard, hängt med den andra brorsan, spelat kort, kollat på Indiana Jones, ätit paj, varit vid Hornstullsloppisen och hängt under ett träd, hittat två klänningar för 20 spänn sammanlagt (en var gratis), suttit under ett annat träd och druckit hallondricka, städat mitt rum, dammsugit lägenheten, sorterat tvätt, spelat fiol... Det känns som om jag har gjort jättemånga saker, men det som är nice är att jag hann ta det lugnt också. Jag hann ligga i soffan i några timmar, slötitta på "Greven av Monte Christo" och "Little Britain" och måla både tånaglarna och fingernaglarna.

Kärlek


Erykah Badu - Next lifetime

jahaa

Saker jag är konstant glad över:

* Att jag inte går på högstadiet längre. Om man jämför hur jag trivdes i min högstadieklass med hur jag trivs i min nuvarande klass är skillnaden brutal. Att jag får umgås med mina klasskompisar varje dag (och många kvällar när vi åker buss hem sent) är så himla najs. Och då blir det mer påtagligt att det inte var så på högstadiet. Så tack och lov att jag växte upp.
* Att jag har syskon. Två fina storebröder som är jobbiga och sköna om vartannat. Med dem har jag kul.

Det här är återkommande faktum som kan göra mig glad en dålig dag. Puss och kram


Trevor Hall - Who you gonna turn to?

tell him come on help you get your shit


Erykah Badu - Call Tyrone

Det här var en låt jag hade på min mp3 när jag var yngre. Det var väldigt synd att den försvann...
Jag kan inte fokusera strukturera tänka alls. Kan bara tänka på en sak. Vill få ett svar.
Funderar på att skriva klart en uppsats. Vore värt.
Välkommen till mitt liv, jag har sju saker på min "to do"-lista nu. Kom igen!!!

puss

we're going to party like it's your birthday

Jag är 18 år nu. Tjolahopp tjolahej tjolahoppsansa.
Nej, faktiskt, det känns inget speciellt. En sak har jag att säga; jag läste igenom min dagbok från min förra födelsedag. Skrev saker som jag blir ledsen av att läsa, därför att jag var så arg på mig själv dåförtiden. Och om jag fick skicka en hälsning till mig själv för ett år sedan är det "fan, nu är det bra igen" eller det lite mer klyschiga "det löser sig". Att vara arg på sig själv är så dumt, tar så mycket onödig tid och man ska vara glad på sig själv. Jag är fan det bästa jag har.Nu ska jag sova igen de timmarna jag missade inatt, när jag dansade, rockade rockring, fick komplimanger, blev glad åt folk som hånglade och vandrade hemåt längs Östgötagatan klockan halv fyra på morgonen (och såg en grävling!).

god natt


Girl, this is our song, I sing it 'cause you're not around

Det enda jag kan lyssna på just nu är den här låten. Alla andra låtar känns otrolig tråkiga i jämförelse: det är ungefär som om låten vore en människa jag vore kär i, och jag orkar inte inte umgås med den här personen. Det är inte lätt.
Älskar att Hoffmaestro har sån självdistans. Tugga tuggummi på scen...Hoffmaestro & Chraa - Our Song

P.S. Jag vet att du vill ha mig. D.S.

gomonon

Drygt 6 år har gått sedan jag såg dig för första gången i Södra Latins övre gympasal. Jag tyckte att du var skrikig och gapig och jag tänkte att jag aldrig skulle vilja vara med en sån tjej. Men vi började umgås mer och mer på gympan, och jag blev så glad av dig.

Jag var en decimeter kortare och det var länge som jag kände mig yngre än du. En gång i februari 2007 väntade vi på buss 4 utanför Eriksdal efter gympan. Du tittade ner på mig från dina 1,76 och frågade: ” Hördu Agnes, hur går det med kärleken?” När jag tänker tillbaka på det känns det konstigt att du ens behövde fråga; har inte du alltid vetat allt om mig?

Drygt 5 år har gått sen vi blev vänner på riktigt, den 8 mars 2007. Men det vi har nu har växt fram i takt med att jag växte ikapp dig. När de där 10 centimetrarna nästan jämnades ut hamnade vi på samma våglängd, och jag blev lika skrikig och gapig som du; en sån tjej. Sen dess behöver du inte fråga mig hur det går med kärleken längre; du vet. Det finns en anledning till att alla tror att vi är tvillingar för du vet precis
varför jag får ångest av Kung Fu-fightinglåten,
vem som var en kyckling på Peace and Love,
varför jag gillar dreads,
varför jag rodnar åt ”Rudolf med röda mulen”,
vem som hade navelpiercing, och vad
åhhneeej (4:05) innebär. Allt som jag nu nämnt har med kärlek att göra, och du behöver inte fråga, för du vet.

6 månader har gått sen vi bestämde oss för att ha den här festen.  Den kommer vara skrikig och gapig, precis som oss, men det har aldrig varit någon fråga om att den skulle vara på något annat sätt; jag har alltid varit säker, jag är verkligen säker, amen jag är säker på att du vill ha den precis som jag vill. Att stå här, bland er, våra speciellt utvalda, med er aldrig sinande uppmärksamhet och prata om oss själva, det är vad vi båda vill. Det är så det är om man är skrikig och gapig.

I alla fall. Jag lovar att jag alltid kommer älska och vårda dig, och jag ska jobba för att vår framtid ska vara en fortsatt god konversation. Att vi inte ska behöva fråga varandra något. Och jag skiter i alla konstiga killar, alla pusselmän och alla som är precis som min fiol.

För nu behöver inte jag ställa några fler frågor än: ”Hur går det med kärleken?” Jo det går bra nu.


I just want your kiss boy

"Sitter du här med en jävla brud?"
Tänk. Här har man pluggat, stressat, färgat håret, jobbat, gått och simmat, sminkat sig, övat fiol, varit rolig och tillmötesgående och gjort en jädra massa saker man "ska" göra. Så får man höra en massa komplimanger, och det är ju fint gjort av folk, att säga snälla saker. Fast inget av det där är tydligen något att bry sig om, bara man får höra att man är en jävla brud någon gång. En vanlig jävla brud, synd att man inte är det på heltid.

Det här längtar man efter också ibland.

Kate Nash - Pumpkin Soup

Livet alltså