can I kick it?

Jag älskar att gå på konsert.
 
Igår var ungefär min bästa kväll hittills. Dans efter spelning = folk har bag efter spelningen vilket leder till att alla dansar bra och najs och har askul! Det gillar jag. Jag älskar att prata med nya människor och gamla människor och jag är bara på allmänt bra humör idag efter gårdagens kväll. Det känns tryggt.
 
A tribe called quest - Electric Relaxation
 
Det finns så himla mycket najs musik som man inte hört än! Fett bra
 
 
 
 

your heart will lead you there

JAG GOOGLAR CRAZY OCH HAPPY FÖR ATT HITTA NÅGON BILD SOM KAN BESKRIVA MIN SINNESTÄMNING OCH ALLA TANKAR GÅR I CAPS LOCIK.
 
Jag är på så himla galet bra humör. Taggad och glad och känner mig galen. Lite såhär:
 
Anledningar:
 
+ Jag har nu klistrat på frimärkena och slickat ihop kuverten där mina ansökningar till folkhögskolorna ligger. Personligt brev + personbevis + referenser + betyg + noter och nu äntligen är jag klar. I morgon kastar jag in dem i brevlådorna och sen!!! Jag ska ba öva öva öva. Ikväll har jag suttit och kollat på ordningsregler och alkohol-policy på skolorna. Och läst skoltidningar på internet och lyssnat på elev-podcasts och GUD jag vill bara börja nununu. Eller snarare veta att jag kankankan börja i höst, att jag kommit in. Och sen ha en najs sommar i Stockholm.
 
+ Om exakt en vecka går jag kring på New Yorks gator. Då har jag landat efter en lång flygtur och GÅR I NEW YORK!!! Så himla najs. Jag ska gå på Gospel-gudstjänst och jag ska najsa runt och jag. ska. shoppa. vintage. Typ såhär:
 
 
Ska glida in ba "Only got twenty dollars in my pocket" och sen "This is fucking awesome".
 
+ Det är 84 dagar tills jag tar studenten. Så jävla najs.
 
Nu ska jag dansa lyckodans
 

dagens

Humör: Jag har varit glad men hysterisk
Gjort: Sprungit runt, fram och tillbaka, upp och ner och varit hetsig och stressad men glad (alltså superglad). Det har varit som om jag tagit ecstasy. Inte för att jag gjort det. Eh.
Planer: Åka till T-Centralen och hämta
Ser på: Ikväll har jag sett Skyfall igen. Den är så bra. Och äcklig. Annars tittar jag mest på That 70's Show just nu, på säsong 6 nu. Och så ser jag Game of thrones.

Lyssnar på: My name is med Eminem
Läser: Shantaram, men jag har tagit en paus och läser min Nemi-bok med en massa Nemistrippar.

Sämsta: Inte så mycket faktiskt. Att jag är torr om läpparna!
Bästa: Jag älskar att fnissa!!
 
oklart

"put the short leash back on meee"

Jag kollar mycket på That 70's show just nu, vilket är nice, tills boxen är slut.
Jackie är bästa karaktären:
"She's like Tahiti. It's warm and it's beautiful and you wanna go there, but when you do, you get bitten by a mosquito and you get malaria and you're sick for the rest of your life".
 
 
Hon är oskön och bryr sig inte, hon är snygg och vet om det, hon får låtar skrivna till sig. Najs.
 
 
 
"All men take all women for granted, always".
- Jackie Burkhart
 
Hon lär mig allt.
 
Pusspuss