.


Igår målade jag naglarna i många olika färger.

Idag gick jag hem tidigare från skolan. Halsen bråkar. Jag måste äta och dricka konstant för att inte skrika av smärta. Nej, riktigt så farligt är det inte, men det är fortfarande inte kul. Som vanligt när jag är sjuk skriver jag väldigt osammanhängande.
Slängpuss så ni inte blir smittade.

for something in the distance


Kakor. De ser så sjukt fula ut, men de är verkligen goda. Tänk er hallongrottor, men istället för hallon så är det nougat och mandelmassa.

Igår var det hårfärgningskväll/filmkväll hemma hos mig, då. E och C var här, och A skulle också hängt på om hon inte mått så illa. Stackaren. Hur som helst så satt vi i mörkret (Earth Hour) och åt pastasallad. Det var så lugnt och skönt. (Lite som känslan av den här låten från Slumdog Millionaire. Se den!) Sen när earth hour var slut så satte vi oss och tittade på Bäst i Sverige och Mamma Mia. En trevlig kväll.
Puss.

think about the things you do


Sugababes - Too lost in you.

I like this song. Och så lyssnar ni alla på den också:)
puss.


say goodbye


Skannad.
Jag har köpt en playsuit på Beyond Retro. Men ni får se den på mig någon annan gång eftersom min kamera inte vill fota snygga bilder idag.
hejdå!

for what we do


Jag märkte att det här ljuset har fått ett litet hål i sig. Det ser ut som ett öga. Lite knasigt, men det är ju inte alltid dåligt.

Idag klarade hade vi en lektion med cheerleading i skolan med C och S och sen på min egna gymnastikträning klarade jag handvolt själv igen . Tredje träningen i rad!
Annars vill ta ett till hål i vardera öra, men sånt borde ju funderas över ett slag innan det görs. Bara ett par paranteser. Nu ska jag äta lite nougat. Gott!
puss.

coz I know how I feel about you now


Marina och jag fotade lite tidigare idag, efter att vi varit ute och gungat. Jag hade på mig min nya
jacka. Den är bäst! Jag tänker köpa ett sånt där litet "best friends forever"-hjärta och så ska vi dela på det. Jag och min jacka. Haha.

Annars har jag varit jätteduktig med mina läxor. Både engelska, matte och religion har jag hunnit med. Nu tänker jag göra lite semlor (ja, vi är alldeles jätteförsenade i vår familj. Jag tänker göra som Ture Sventon och käka semlor året om). Förra söndagen åt jag tre stycken inom loppet av en och en halv timme. Och efter det ville jag ha flera!
Nej. Hejdå.
puss.

I got real comfortable with my own style

Jag tror seriöst att jag har gjort världens klädkap.

Den är inte sådär jättesnygg. Men på något vis är den det vackraste jag någonsin ägt (det låter så sentimentalt och snyftigt när jag skriver det så, men ni får stå ut med det). Kolla innefodret bara.

Jag köpte den för 135 kronor på Myrorna tidigare idag. AHHHHH!!

in time


Den här googleloggan tycker jag om.

Nu är det fredag och (inte att förglömma) vår!
puss.

never set me free


Nu kan det vara så att jag missförstått när denna underbara fröken kommer hem. Kanske blir det 4 dagar tidigare än vad jag trott. Alltså på fredag om två dagar. IIIIHHH
Hoppas!!!!

waoo


Här sitter jag och saknar den dagen då den här bilden togs. Det var den dagen då det var sommar en helg i maj, och jag och E och A hängde utomhus nere vid vattnet och svettades järnet. Sen färgade vi håret och jag har inte varit blond sen dess. Nu saknar jag E som är i Tanzania. I morgon är det bara 8 dagar tills hon kommer hem. Jag ritar teckningar om hur jag känner mig (internskämt).
kram på er alla!

mannagrynsgröt

Godmorgon! Ahh, jag bloggar på morgonen. Jag börjar bli seriös:P
ha en bra dag!
puss.

like a star


Moto Boy - Hero.

Jag gillade aldrig låten förra året, men när jag hörde Moto Boy's version av den igår när jag som ALLA andra tittade på le festival du melodi ändrandes min åsikt drastiskt. Jag gillargillar Hero nu.
Förövrigt så dog jag och familjen av skratt när Malena vann. Min brorsa tycker nämligen att hon är läskig, fast han är 23:)
kram och godnatt

Laroux - In For The Kill


"I'm going in for the kill. I'm doing it for a thrill. I'm hoping you'll understand, and now let go of my hand."
(Så tror jag att texten är, i alla fall. Jag kanske hör jättefel.)

Idag har jag varit ute med brorsans katt i snön. Han (katten) lurade in mig i en buske, så jag fick en massor av taggar över hela mössan och i benen. Men jag tycker om honom ändå.
puss.

I'm yours. You're mine.


Effekten är populär. Och snygg.

Mina tights som jag köpte för 20 kronor har börjat att tråda upp sig i kanten. Jag börjar förstå varför de var så billiga. Jag kom och tänka på en sak, apropå dessa tights. Jag köpte dem med Amanda i julas med orden "Man kan aldrig ha för lite tights." Min mun följer inte alltid vad min hjärna vill säga.

Förresten är det fredag idag!
Kram:)

sitting in the mid-day sun


Foton av Jerker Andersson.  Ur boken Brudar.

Min aptit är tillbaka och det är sjukt skönt, för de senaste dagarna har varit lite konstiga för mig när jag inte kunnat äta något. Jag är van vid att äta mycket. Betoning på sista ordet i den senaste meningen. Alla som känner mig vet.
Annars är det fredag i morgon, och jag har lånat en massa nya böcker på biblioteket.
Jag är lite trött.
puss

absolut

Hej på er alla därute! Jag har börjat få tillbaka aptiten, t.o.m. så mycket att jag vill äta sådana här igen!


Sen skulle jag vilja be er om en sak! Kan ni alla vara så vänliga att skriva under
här? Det är ett upprop för att Rikskonserter inte ska läggas ner. Anledningen till att jag inte vill att det läggs ner är att min pappa jobbar där. Tack=)
puss.

another episode of earth!


Bild: Emma Ögren.

Jag är fortfarande lite småtrött i hela kroppen, men mår ganska mycket bättre.
Jag har absolut ingen som helst aning vad jag ska säga. Förutom det jag sagt.

ciao

och jag kommer också att skratta


Gamla bilder är ganska smidiga att posta igen.

Jag underhåller mig med humorklipp på youtube (och min tenniskompis).
Hejdå!

äh


Bild
härifrån.
Årets majblomma är ju inte lite snygg. Den ser ut som en twisterglass.

Förövrigt är jag lite sådär lagom sjuk skulle man kunna säga. Men jag hatar att vara lagom sjuk. 37.1 närmare bestämt, och illamående. Jag hatar att vara lagom sjuk. För frisk för att ligga i soffan och titta på film, men för sjuk för att gå ut och socialisera sig. Jag tror nästan att jag ska gå och sätta mig och läsa i en bok jag måste läsa till engelskan.
Jag känner för att bada.
smittopuss.

saturday night fever


Tagen för längesedan.

Hej på er. Jag har feber. Igen. 38.2 för att vara mer exakt. Plus att jag inte åt någonting mer igår än frukost och ett par bitar vattenmelon. Nu har jag ätit två mackor, och är ganska mätt.
Och jag har en början till ett hål i min tand, så jag måste borsta tänderna för att läka det (och det gör jag varje dag, noggrant. Med tandtråd och allt), men vem orkar borsta tänderna när man är sjuk?!
Aja. Jag tittar på Southpark.
ciao.

down at the bottom


Jag längtar tills man kan gå runt såhär utomhus, (utan att frysa såklart).

Jag är trött idag. Mitt sår på fingret väckte mig i natt och gjorde väldigt ont. Aj.
En roliga som hände idag var i alla fall att jag och V ägde alla på bugg, och att min franskalärare sa att jag var lättroad när jag tyckte att ett par adjektiv-regler var roliga att lära mig (hon har även frågat vad jag går på)!
puss

Oi!

En fickspegel som jag tycker om.
En gammal bild på en blomma.
Brorsan gav mig muffinsformar i julklapp med orden "de andra är för små". Tack!

Jag måste spriiiiinga till GYMPAN!
hörs sen.
puss!

I hate all the mistakes I make


Jag skulle skära upp två nya mackor, men jag tappade matlusten.

Idag ska jag gå och vakta min  brorsas katt ett tag. Är det någon vänlig själ som känner mig som har lust att följa med? Call me.
Ciao.