Trudvang, Osthem

image266
I morgon är det nyårsafton. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. Lutar mot glitter. Jag gillar glitter:)

Jag har varit på en kryssning, på väg till Riga. Det gungade massor. Därför hann jag icke skriva. I morgon kanske vi ses. :) Kram på er!

"...if this is it then who's fooling who?..."


Jag vill också spela gitarr uppe på ett tåg och åka till Wien.

"...you ain't got no money you just ain't no good..."

Jag bakade muffins. Jag åt upp rätt mycket av smeten. Den smeten som nu ligger och gottar sig i min mage kunde ha räckt till tre-fyra muffins till min stackars familj, men ego-Agnes, hon äter upp smet. Jag mår illa.
"Gunilla, jag mår illa."

Jag gillar min kamera som gillar mitt trapphus

Agnes i trapphuset

Agnes hoppar i trapphuset
Agnes i trapphuset
Agnes i trapphuset
Agnes i trapphuset
Agnes i trapphuset
Agnes i trapphuset


Agnes i trapphuset
Agnes i trapphuset
Agnes i trapphuset

21/12 06 - 21/12 07


Outfit

Tandställningen

image254

Outfit 9nov 07

OUtfit första advent

Outfit

image184

Dr. Hauschka
shiny nagellack
Året som gått.
Första inlägget.

"Gillar du inte godis?! Hur kan man inte gilla det?"

image255
Jag hade glömt bort varför jag inte gillade godis. Idag (konstpaus) blev jag påmind.

"...this might sound to you a bit odd..."


Stackars dom andra. En söt, rolig kille. Som äger de andra.

"...are you ready boots? Start walkin'!"


Nancy Sinatra

Tomte

image254
Jag kom på att jag har en fin tomteluva med röda paljetter på. I morgon tänker jag ha på mig den i skolan.

Just det.

Idag skruvade jag min tandställning. Röda gummisnoddar nu så fint till jul. En stor fjäder och en gummitråd lite här och där. Aj.

Godnatt!

Say it.

Nästan är ett konstigt och betydelselöst ord. "Jag klarade det nästan". När folk säger saker som jag klarade det nästan, då menar de oftast "jag var tre sekunder från slutlinjen men jag föll. På en kotte. Någon annan hann före mig. Men jag vann ju nästan ändå!" Egentligen finns det inget "nästan". Antingen så har man gjort något, eller så har man inte gjort något. På en tävling kan man vinna eller förlora. Man vinner inte nästan om man kommer tvåa.
"Nere på vår gata i stan", där finns en butik som säljer tavlor. De tavlorna är "NÄSTAN ÄKTA". Vadå, är alla penseldrag förutom det där uppe i vänstra hörnet målade av Picasso. En bra målad kopia av en tavla är lika mycket fejk som en dåligt målad kopia. Så det så.

Outfit

Agnes outfit 15 dec GLOBEN
Jag är riktigt trött. Sova! Idag var det genrep och en konsert i Globen. Konserten gick så där, för på genrepet var dörrar som vi behövde gå in genom stängda, och då hann vi inte öva det vi skulle. Men annars så var det kul! Jag hade inte på mig det här när i dag, hade mest lucialinne och så, men när jag kom hem insåg jag att "ja! byta kläder är en bra idé!". Så jag satte på mig det här, men orkade inte ta någon bild. Så jag klistrade ihop!
*Randigt linne, fått
*Randiga leggings, födelsedagspresent!Globenbarn!

Agnes står på händerBebis-Agnes
Detta evinnerliga prat om GLOBEN. Men nu måste jag säga en sak till: I början av konserten medan publiken droppar in så är det några som kastar stora ballonger. Då var det då några i vår körklass som blev utvalda i år (mig själv inräknad.)
Meningen är att vi ska se ut som små glada barn. Leka med "snön" och så. Vår lärare berättade att "när hon var liten" så hade barnen inga jackor, utan mer tjocka tröjor och så. Fula mössor och tjocka halsdukar. Så där kommer jag se ut antagligen! Mammas tjocka stickade tröja, mössa från barndomen och raggsockor! Kul!

JAG GILLAR ATT REDIGERA BILDER

image249AgnesAgnes

Rubriktorka

OutfitOutfitOutfit

Jag har svårt att bestämma mig om det är jättefult eller jättesnyggt. Mormors gamla byxor upphållna med ett gammalt morgonrockskärp, pappas gamla slips, egensydd top och min älskade basker...

Vad tycker ni?

Globen

Nu börjar snart Globenveckan och allt vad det innebär. Luciamorgon, repetioner och ingen tid (nästan) för bloggning. Jag hoppas att ni förstår. Givetvis kommer jag att försöka, men frågan är om jag orkar. Vi hörs!

image243
Givetvis så är det inte så här härligt att vara Lucia som bilden förmedlar. Stearin i håret och i ansiktet måste man räkna med. Men ändå!

Outfit

OUtfit första adventOUtfit första advent
Outfit första advent
Jag är trött och förkyld. Blå leggingsen från Weekdays 2-hand, tunikan från Grekland och gamla skärpet åkte på. Hippie-hårband i håret. Liten tofs på armen. Godnatt.

ChokladkalenderSåg på julkalender tidigare. Rätt spännande faktiskt, den slutade med en cliffhanger så där spännande som bara en julkalender kan vara: "Vem är du?!"

Ekologiskt kosmetika

Dr. Hauschka
Jag bestämde mig för länge sedan. Våga vägra omiljövänligt! Jag har sökt lite på nätet nu efter ekologiska nagellack, och till min glädje finns dessa. Nagellack är ju min bebis, nagellack är bäst. Men från och med nu är det bara ekologiska nagellack som gäller! Tyvärr så hittade jag bara ekologiska nagellack som man köper på nätet, men jag ska leta vidare, och se om det finns att köpa i affär. Sen hoppas jag att de har miljövänligt nagellackborttagningsmedel också!
Några tips på ekologiska produkter:
*Dr. Hauschka volume mascara (på bilden ovanför). Finns på de flesta kosmetikavdelningar, kostar runt tvåhundra kronor.
*
Klippotekets hårvårdsprodukter. Jag har deras mousse, som funkar bra. Deras hårsprejer och andra hårstylingprodukter skadar inte Ozon-lagret. Återvinn flaskan när innehållet är slut. Kostar runt femtiolappen tror jag.
*Shiny nagellack. Finns att köpa här och här.

Det var de produkter som jag visste. Om ni vet fler, tipsa gärna! Kram på er!