benranglet pratar

Var just inne på ungdomar.se, där var en kille som skrev att det var äckligt med tjejer som var supersmala. "Asså, det är ingen fara med de som är naturligt smala, men de som man ser benen på, det är ingen hit." Såklart inte. MEN FÖR I H-VETE, JAG ÄR ETT NATURLIGT BENRANGEL. Eller, lite finare sagt, jag är naturligt smal, och man ser benen på mig. Jag hatar att bli tagen som "den smala tjejen". En gång på en träning kom en sorts tränare och bara lyfte upp mig. Rakt upp. Bara sådär. Jag blev så jävla förbannad. Jag blev jävligt trött, på chees-fejset som sa "jag skulle bara kolla om jag ORKADE."
Jag kände mig så hedrad. Verkligen. Och detta har pågått i snart 13 år. Jag kommer ihåg en annan gång när jag var liten, då kunde jag göra mig jättesmal. Jag stod i kön till maten i skolan, och då kommer en tjej fram till mig och utropar glatt
"Agnes! Du kan göra dig såhär smal!" (hon visar med fingrarna).
Visst, först gillade jag att vara lite småkändis för det där, men efter ett tag ville jag ju något annat. Jag vet att det är lite efter att säga "det är som om smala inte har känslor". Men sanningen är, det är fortfarande folk som herregud tänker så! Det finns vissa som säger att jag har snygg kropp. Tack! Verkligen! Jag tror att det är något som alla vill höra. Och benranglen får höra det på fel sätt. Jag väger för lite. Bara ett två kilo, men det syns fortfarande. JAG bryr mig inte ett skit. Jag äter som en häst. Jag menar allvar, jag är hungrig hela tiden:D Men låt mig bara vara som jag är, och sluta lyfta upp mig till gudarna.

Tack för ordet. // Agnes

Kommentarer
Postat av: johanna

du har alldles rätt.

Postat av: Agnes

Tack!

2007-02-26 @ 09:33:39
URL: http://agnesha.blogg.se
Postat av: johanna

vem vill bli kallad Benrangel bara för att man är sjukligt smal och född som dt?

2007-02-26 @ 21:44:03
URL: http://po0sh.blogg.se
Postat av: Agnes

Det är bara korkat, det han sa. Gud.

2007-02-27 @ 10:05:48
URL: http://agnesha.blogg.se
Postat av: Cassie

Jag vet precis vad du pratar om :) Har växt ifrån det nu, men ett tag var jag ordentligt trött på mitt smeknamn 'pinnen'. Ha det toppen!

2007-02-28 @ 20:28:05
URL: http://champagne.blogg.se
Postat av: Agnes

Cassie: Tack så mkt!:)

2007-02-28 @ 22:19:38
URL: http://agnesha.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback