Anställd!

Idag har jag varit uppe i Uppsala för att titta på firandet, så jag har inte riktigt hunnit att skriva. Ganska slapp outfit:
- Mína mörkblå stuprörsjeans från H&M
- Min bruna Tee med gammal tryck från H&M 
- Min nya gröna jacka (det blev en
sån som jättemånga har, jag kanske visar bild senare)

Jag måste bara säga att jag är väldigt glad idag, för jag har fått ett jobb. Eller, hur mycket kan man kalla det jobb, jag ska vara barnvakt! Till de två sötaste små syskonen som jag bor grannar med. Hur kul som helst! Jag vet inte riktig hur mycket jag ska ta i timmen, men någonstans runt 30-40 kr i timmen!
Idag har jag även gjort klart föredraget om Olof Palmemordet, så jag kan plugga på det. I kväll kommer jag kanske hyra Legally Blonde 2, får se om den är bra. Jag gillade den första. Puss så länge! // Agnes

 Köp majblommor.

Vilken var snyggast?

Måndag Tisdag Torsdag Söndag

Jag valde ut de som jag tycker var snyggast. Vad tycker DU?


Glad söndag!

OutfitNu ska snart mamma och jag gå till H&M i ringen för att hitta en fin vårjacka. Jag känner mig så himla glad idag, för min ickebiologiske brorsa har kommit hem! Välkommen hem T! Jag har ju skrivit om vilken jacka jag vill ha förut, så jag hoppas att en sån finns! Idag har jag också arbetat jättemycket på föredraget om Olof Palmemordet, så jag känner mig inte lika stressad som förut. Nu ska jag ut i köket och prata, vi ses sen! Jag har på mig:

- Svart brottarlinne, JC
- Röd tubtopp, JC
- Mörkblå stuprörsjeans, H&M
- Olika strumpor
- Hårband, H&M
- Finne i pannan, från Elak

Lördag

OutfitJa, jag vet att jag ser så sur ut på den här bilden. Faktiskt så är inte det det här jag har på mig just nu, så det här är en fuskis. Bilden blev inte så jättebra, men jag kanske ska ha på mig det här på onsdag, om jag kan fixa lite mer accesoarer och så. Inatt sov jag hos V, vi hade superkul. Jag slog nog glassrekord för våren, två kalla drycker (Cafe Cooler) och två mjukglassar samma dag. Mums! Jag har på mig:
· Röd t-shirt från JC
· Svart hängig kjol från H&M
· Rosa/lila armband från H&M














Härliga fredag!

image170Idag har jag lärt mig en väldigt viktig sak; drick inte två Café Coolers på raken, även om det är varmt ute. Usch, jag mådde så illa. Grädde, lite kaffe, is och mjölk. Efter dom två drickorna gick jag och skruvade till mina glajjor, dom satt lite snett förut. Jag känner mig helt slut i huvudet, så det passar bra med en extra lång helg! Jag har på mig
- Svarta leggings H&M
- Avklippta jeans
- Vitt linne från H&M
-
Oversize skjorta, H&M
- Mormors gamla väska

P.S Om du verkligen måste se nån av Scary Movie-filmerna, så se ettan. Den är den enda bra. D.S

Torsdag

Nu ska jag snart till Sofo där det är kvällsöppet ikväll! Jag vet inte riktigt vad jag är ute efter, men om jag hittar något image169snyggt så säger jag till. Hela eftermiddagen har jag suttit och försökt att fixa med mitt föredrag (Olof Palme-mordet), och lite om grupparbetet om Indien.
Jag har på mig:
- Svart brottarlinne från JC
- Röd tubtopp från JC Eve
- Svarta leggings från H&M
- Röd vårjacka från JC
- Mörblå/vita ballerinor från Stadium


Tisdag

image167I morse när jag tog den här bilden så var tanken att visa mina gympakläder. Vi börjar med gympa på tisdagar och då brukar jag ta på mig gympakläderna på mornarna, och lägga ner mina vanliga kläder i gympapåsen. Men idag var det kortslutning i hjärnan, så jag glömde gympapåsen hemma, så jag fick ha på mig det här hela dagen! Men men.

Jag har på mig:

◊ Rosa mjukbyxor, H&M
◊ Vit t-shirt med Brasiliens flagga, present
◊ Grå tjocktröja, H&M
◊ Rosa och lila halsband, H&M
◊ Blå-vita skor från Stadium

Måndag

image166Nu för en gång lägger jag in min outfit! Jag blev superförvånad, för jag kom hem och gjorde läxorna och var klar kvart över fyra! Det var jättekul, men det här blir nog det enda inlägget, för jag ska till gympan sen ♥
Jag har på mig:
◊ Klännig/tunika från Grekland
◊ Svarta leggings, H&M
◊ Grå kofta, H&M
◊ Isfärgad scarf, present från Brasilien
◊ Blåvita ballerinor från Stadium
◊ Banangult diadem från H&M

Vårstädning!

Jag har ju tidigare klagat på att mitt redigeringsprogram inte har funkat. Jag gillar verkligen att lägga in outfitsbilder, men jag vill inte visa för mycket av mitt rum i bloggen. Det känns för personligt helt enkelt! Förut har jag tagit bort lite från bilden så man bara ser mig, men som sagt, mitt redigeringsprogram är ju wacko. Men nu har jag vårstädat i mitt rum och möblerat om, så nu kan jag ta massa foton utan att redigera och utan att visa för mycket av mitt rum! Så nu har jag tagit en bild på vad jag ska ta på mig imorron, men den bilden får ni se i morgon!



Historien om vad jag gjort idag:


Jag vaknade väldigt tidigt av väckarklockan (jag vill alltid vakna tidigt på söndagar för att inte snarka ihjäl mig på måndagmornarna) och låg och snoozade i ungefär en halvtimme. Sen låg jag och läste (Systrar i jeans Andra sommaren) ett tag.
Sen gick jag & M på ett fik, Blå Lotus här i närheten. Själva fiket var inte så bra, chokladen var för söt och kokosbollen för besk. Försökte sen att hitta både ett nytt armband till min klocka och present till min bror, men gick tomhänt hem.
Kom hem och läste ut boken, sen började jag att möblera om och städa! Sen fick jag sån lust att skriva ner allt som hänt, så jag gjorde det!


Båtskor

Nu fick jag uppdateringsfrossa, haha.
Igår gick jag, mamsen och morming på bio, vi såg Edith Piaf-filmen. Filmen var sådär, det var verkligen kul att se hur hon växte upp, och skådespelarna var bra. Men själva filmen var rätt hoppig, det gjorde den svår att titta på. För mig som inte kan franska än, blev det jobbig, och jag blev okoncentrerad. Men om man diggar Edith så är den sevärd, men då vet man nog ändå allt som händer i filmen.
Innan vi gick till bion visade mamma ett par skor som hon hade hittat till mig. Jag är jätteglad, de är supersnygga tycker jag! 99 kr (!) på Stadium.

image164

Om två veckor ska vi hålla föredrag på tio minuter, (SV) och jag vet inte riktig vad jag ska hålla om än. Min brorsa ♥♥♥♥ har en kurs i retorik, så jag kan fråga honom när det gäller det. Har funderat lite att hålla om Medeltidsveckan på Gotland.. Fast vet inte hur uppskattat det kommer att bli! Sen har vår musiklärare glömt att ge oss låtar som vi ska kunna om en vecka. Hela helgen plugg!:) Men aja, det är ändå jättekort tid tills Kristi Himmelfärd, så då får jag slappa! Nu tänker jag öva på musiken så jag inte är helt borta på måndag. Ha det så bra!


Äntligen lite uppdatering! :D

Outfit

Som ni kanske märkt har jag inte hunnit blogga på senaste tiden! Mitt vanliga bild-redigeringsprogram funkar inte, och oteknisk som jag är tog det rätt lång tid innan jag hittade ett annat sätt! Min outfit idag blev inte så väldigt lyckad, så jag känner inte riktigt för att visa denna! Men detta var vad jag hade på mig i onsdags;

◊ Svart/blått långt linne Gina Tricot
◊ Ljusblå stora jeans Debenhams
◊ Vit klocka Ur&Penn








Söndag

image161Idag var jag ute och cyklade, därför denna slöa blick. Jag har
på mig:

◊ Svart linne med vita prickar från H&M
◊ Ljusblå jeans från Kappahl
◊ Vit/orange kofta från H&M
◊ Lila sjal, mormors gamla
◊ Ankelstrumpor


Birka Paradise

image159Ikväll åker jag med Birka Paradise till Åland! Håller på att packa för fullt, laddar in lite mysig musik till min mp3. Jag blir galen på en finne jag har på hakan... Hinner inte ta en bild just nu, men jag har på mig:

Nu måste jag sticka, datorn pajar. Ha det så bra så länge...! :)





◊ Svart vid kjol
◊ Svart brottarlinne
◊ Isblå kofta

Tröttis

Nu känner jag mig så himla trött... Jag har gjort supermånga läxor för den här veckan, men jag känner mig fortfarande stressad p g a ett prov jag har på onsdag. Sen på kvällen åker jag till GOTLAND! :D! Längtar supermycket! Jag har inte tagit någon bild idag på vad jag har på mig men kortfattat:

Svart/blå-randig t-shirt klänning Gina Tricot
Leggings H&M
◊ Gympadojor Stadium
Rött nagellack Max Factor
Militärvantar med
avklippta fingrar, hemgjorda

Senare idag kommer jag springa ner till skomakaren för att kolla med brudskorna jag fick igår, eller om jag gör det imorron. DE ÄR SÅ FINA!

Fy!

Nu är jag sur. Riktigt sur. Ska jag säga varför. Läs det här inlägget.
"Den här väskan är jättesnygg, speciellt nu när Nicole börjar få tillbaka mänsklig form.                                            " Ska jag säga sanningen?!Jag väger mindre  än  vad Nicole  gör.  Jag  trackar                                                         alltså  ner  både  på  mig  och  på  henne.  Hur  fan  kunde  jag skriva så?! Jag  har                                                  alltid  vetat  att  jag  är  normalviktig,  och  sen  kommer jag och säger att Nicole inte är det! 
Fy Agnes! 

Mormors väska

image157Idag var det flyttdags med Mormor, och i högen av allt skräp hon hade hittade jag den här väskan! Det är så fin så att jag nästan ville börja skolan för att visa den...:) Mormorsmors gamla brudskor, jättefina! Det enda jag behöver göra är att gå till en skomakare, för de är lite skitiga, och bandet har gått av. På dessa dojor visar jag bilder senare! Tack Morming!