I've been upset and I've been down
Gotland.

Nu tänker jag skriva ett sånt där lite halvhemligt visuellt meddelande här på bloggen till en speciell person. Denne någon kanske läser det här och känner sig träffad. Eller det är i alla fall vad man får hoppas på.

Din syrra då?
You didn't even bother to ask your her me.
"The fuck, man. The fuck."

och då märker du hur fort det går


Känns som om jag märkt den här låten ett par decennier senare än alla andra. Lite mysko musikvideo men jag gillar låten i alla fall.
Veronica Maggio - 17 år


Jag är så sjukt trött.
"It's wrong. It's wroooong!"
God natt.

music


Sådär många album har jag laddat in i min iPod idag, efter att mitt iTunesbibliotek spolat tillbaka sig självt i tiden totalt och därmed raderat runt 300 låtar.
Soundtracket till Livet enligt Rosa - "To win my love"
Kate Nash - Made of Bricks
Anna Ternheim - Somebody outside
Kate Bush - Never for Ever
Katie Melua - Piece by Piece & Call off the search
Robyn - Robyn
Destiny's Child - Destiny's Child
Qwen Stefani - Sweet Escape
Sheryl Crow - [Japan], Tuesday Night Music Club, The Globe Sessions, Detours, Wildflower, C'mon C'mon
Duffy - Rockferry
Heja!

titta här


Från Gotland.

Idag ska jag först hänga med min mormor och mamma, så jag måste sticka nu!!
hejdå

but I can't make you love me


Kvällsliv of Söder.
Klicka på bilden om du vill lyssna på en bra låt!


Jag sitter och tänker på hur ljust det är utomhus just nu. Det är inte helt mörkt än, och klockan är  prick 22.00. Och även om natten närmar sig så är det det där mysiga snart sommarnattsmörkret som kommer. Det som ljuder av skratt och glada människor. Jag ligger i min säng och lyssnar på kvällarna.
På vintern beter vi svenskar oss som björnar, vi går i ide. I slutet av mars och i början av april vaknar vi igen, och det är samma känsla varje gång.
Sånt är bra.
puss.

i en stad där ingen längre bor


En till fin
googlelogga.

Jag kommer ha en sån sjuk träningsvärk i morgon efter kvällens träning. Men det känns bra.
Annars vet jag inte hur mycket mer det finns att skriva.
hejdå.
puss.

this could be something


Look at me now, I can fly.

Jag sitter och tittar på det just nu bästa avsnittet av South Park. Fishsticks. Titta du med, "redan idag!"
Annars känner jag mig allmänt konstig. Men nyss tittade jag ut genom fönstret och såg att himmelen är rosa, och det är alltid mysigt. Nu ska jag se vidare.
Puss.

aj


Then I just wanna be closer to you

Låten stämmer in på hur jag känner mig. Lyssna på den om ni vill veta.

once upon these days


Ignorera röran på min hylla.

Då var min gymnastik uppvisad. Håret står åt alla håll, läpparna är de torraste på denna planet och jag är trött i hela kroppen. Men jag är glad (som ni ser. T.o.m. att bli fotad av självutlösaren på min kamera är roligt). Nej, nu ska jag slappa lite. Ville bara uppdatera er om läget.
Torr puss.

veckans nummer ett


Man ser så sur ut när solen lyser starkt.
Blame it on the sunshine

Nu är det fredag. Äntligen skulle jag kanske kunna säga, men egentligen blir det väldigt konstigt då eftersom jag bara haft en tre dagar lång vecka. Men imorgon har jag gympauppvisning och det ska bli kul. Vår trupp ska vara musorna i Hercules, så vi ska ha på oss vita kläder och försöka få håret att stå åt alla håll.
Ikväll äter jag thaimat med familjen för att fira att brorsan blivit 24 bast (GRATTIS!) och sen blir det till att fläta håret.
Nu ska jag göra något vettigt.
puss.

yeah, but, no, but


Ett vindspel på landet.

Hej. Just nu är jag förvirrad och tror både att det är fredag, sommarlov och och söndag. De här fådagarsveckorna är inte snälla mot almanackan i min hjärna. Annars händer ingenting. Förutom att jag har den konstigaste låten på hjärnan:
"Nu är det sommar, nu är det sol
Momörordodarornon."

Ni förstår va?
Det kommer från Kalle Blomqvist. De pratar ju rövarspråket flytande, och det visar sig vara ganska praktiskt när man står bredvid en momörordodarore.
Klart slut.

start to make you nervous

Nu ska jag berätta exakt varför mitt sommarställe är magiskt för mig. Därför att om man
tar upp gympadojan från leran och

sätter sig på den gula tandemcykeln och cyklar en bit kommer man till

en bro och en liten kanal. (Gissa hur jag tog den här bilden!)

Där kan man sitta på två plåtrör på var sida om vägen. I kanalen kan man ha pinnrace. Då kastar man i pinnen i kanalen vid strömmen på ena sidan och springer över till den andra, och då ser man vems pinne som kommer först. Detta är underhållning på hög nivå.


På mitt land är blåsipporna rosa och hästarna diggar hårdrock.

Min skugga förföljde mig hela vistelsen. Till slut fick jag henne på bild.

Det var det. Puss.

paper planesDetta är vad som händer i mitt liv när jag är sjuk. Någon vecka sedan.

Jag är hemma från The land of Goth (Gotland. Jag gillar ordvitsar. Det går i släkten). Jag har haft det bra. Kameran kommer hem ikväll, och då kommer det bilder hit!
Nu ska jag titta på tonårsliv på svt och SouthPark.
kramis.

at least, out loud, I won't say I'm say I'm in love.


En ros från yttre rymden.

Jag har haft en väldigt mysig dag, kväll, natt och morgon. Vi kom i diskussion med ett par 9-åringar, och jag kom fram till att 9 var en bra ålder. Tänk efter! Man är för ung för att behöva ta på sig jobbiga måsten, men man är tillräckligt gammal för att kunna prata och diskuteramed äldre (fjortonåringar som jag t.ex.). Vi försökte lära tjejen ordet könsdiskriminering, så att hon skulle kunna säga ifrån bra, men det ordet var lite svårt.
Nu ska jag först till Lava för att screentrycka en grej till deras utställning, sen ska jag hem och fira farmor som fyller 85 (!). Sen packar jag, sover och sen är det Gotland!
puss.

that you miss yesterday
Jag lånade min brorsas hatt igår, eller snarare så glömde han den i lägenheten så han fick liksom stå ut med att jag lånade den. Den är alldeles för stor för mig men rolig att ha på. Som ni ser...

Jag sitter här och försöker lista ut om jag är trött eller inte och precis efter jag skrev den där meningen så smög jag in i vardagsrummet och plockade med mig den hyrda Nile City-dvdn. "Fråga kolon," vad ska jag göra nu? "Svar JA" (titta på Nile City).
Puss!

högt, lågt över alcazarJag har sytt en iPodpåse av en gammal strumpa med noter på. Den blev sådär snyggt ful.
Här är en låt som jag önskade att jag hade i min iPod. Den är så bra.
"I´ll lend you my tears if I could borrow your smile."

Annars så är jag frisk nu. Är fortfarande ganska trött och lite utmattad, men jag har inte ont i halsen längre! Ikväll ska jag äta tacos med min familj. Trevligt, trevligt.
På onsdag åker jag till mitt land. Jag har längtat så. Hela hösten och halva våren. Ända sen jag åkte därifrån den 9 augusti. Jag ville aldrig åka därifrån efter sommaren. När jag skrev det här inlägget satt min kropp på datorstolen, men hjärnan var kvar på studsmattan, på stranden och i äppelträden. Om tre dagar är jag där.
Puss.

rymden i en låda

Hej hopp. Nej, inte hopp förresten, jag får inte röra mig för mycket för läkaren. Jag får inte prata (inte så lätt att bryta mot den regeln eftersom jag inte kan prata) eller sporta. Jag ska också skölja näsan med koksalt och gurgla med vichyvatten.
Min tunga har blivit lite missfärgad av alla halstabletter jag petar i mig (ett paket Fishermans Friend om dagen, smak Blackcurrant + Bafucin varannan timme).
Snart hade jag tänkt mig att gå och värma på lite mat i micron. Jag skulle i princip kunna äta vad som helst just nu och inte märka någon skillnad förutom på konsistensen, eftersom jag inte känner någon smak.
Dunderförkylning.
Spotifyreklam-rösten uppmanar mig att ringa 08-510 60 300 och säga vad jag tycker om Spotify. Det kan de ju glömma.
Det ringde en massor av försäljarfolk igår och ville prata med någon av mina föräldrar. "Nej, tyvärr. De är inte hemma!" kraxade jag till svar.
Host. hejdå.