oh.


Jag sitter och äter äpple med kniv och alla som har tandställning förstår varför.

Idag har jag träffat min kompis nyfödda lillebror som är en dag gammal.
Sen har jag åkt lite longboard. Och gjort franska och samhälle.
:)

Kommentarer
Postat av: sofia

oo, jag är så himla sugen på att skaffa mig en longboard, men är alldeles för feg o tror att jag aldrig kommer lyckas lära mig.. hur länge har du åkt osv? : )

Postat av: Agnes

Jag fick min longboard i juni, så det var ju först då jag började åka på riktigt. Hade bara provat ett par gånger tidigare, men jag lärde mig ganska snabbt! Det är ju individuellt hur lång tid det tar innan man slutar "tappa" brädan, alltså att den åker iväg. Men jag tror absolut att du kan lära dig ganska fort. Öva på gator som är enkelriktade (kör mot bilarna, så du ser när du måste springa in till trottoaren) eller där man inte får åka bil alls. Det som är bra med longboardar är att du kan välja vilken sort du ska ha. Jag har en "city crusher" så det är ganska lätt att styra den, och väja bland folk, men om du vill ha din longboard till att åka långa, ganska raka sträckor med så kan du köpa en som fungerar för det! Om du är sugen säger jag "slå till!".

Du kan ju sälja den sen om du tröttnar! Håll koll på truckar och kullager också, byt ut dem när de slits. Jag ska byta mina till våren.

Hoppas att min hjälp hjälpte. kram!:)

2008-09-25 @ 15:25:29
URL: http://agnesha.blogg.se/
Postat av: marina

arvid :)<3

min lillebrorsa <3

2008-09-30 @ 09:00:30
URL: http://marinaas.blogg.se/
Postat av: Agnes

Arvid:)

2008-09-30 @ 16:56:19
URL: http://agnesha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback